Aplikací pro iOS je v App Store spoustu, proto není snadné si mezi nimi vybrat. V dnešním článku se podíváme na výběr těch nejlepších aplikací pro iPhone a iPad za tento týden.



Grammarly

Pokud v práci píšete eseje, blogy, prezentace, příspěvky na sociálních sítích nebo dokonce jen e-mail, bude se vám tato aplikace hodit. Grammarly je aplikace navržená ke zlepšení psaní. Je to automatický korektor, který nabízí opravy a návrhy, aby zajistil, že slova, která píšete, budou správně gramaticky a snadno čitelná. Aplikaci si můžete stáhnout z App Store.

Star Walk 2: The Night Sky Map

Star Walk 2 je vynikající aplikace pro sledování hvězd, která vám umožní prozkoumat noční oblohu prostřednictvím obrazovky vašeho zařízení. Vydejte se bez námahy na cestu tisíci hvězd, komet, souhvězdí a dalších nebeských těles. Vše, co musíte udělat, je nasměrovat zařízení na oblohu. Aplikaci si můžete stáhnout z App Store.

Papumba: Games for Kids 2-7

Tato aplikace obsahuje více než 500 interaktivních her a vzdělávacích aktivit, které jsou navrženy podle vývojových milníků dětí ve věku 2–7 let. Každá hra se přizpůsobuje věku a talentu vašeho dítěte. Všechny hry lze stáhnout, pokud nemáte k dispozici připojení k internetu. Hra je k dispozici v App Store zdarma s předplatným v aplikaci, které můžete kdykoliv zrušit – neplatí se žádný storno poplatek.

MANGA Plus by SHUEISHA

Pokud jste fanouškem japonských komiksů tato aplikace se vám bude líbit. Hra obsahuje manga jako jsou Naruto, Dragon Ball, One Piece, Bleach a další. Můžete si přečíst nejnovější kapitoly zdarma, denně ​​a současně s vydáním v Japonsku. Aplikaci si můžete stáhnout v App Store.