Asociace hollywoodských kritiků zveřejnila své nominace na první výroční televizní ceny, jak zdůrazňuje Deadline. Seriály Apple TV+ byly nominovány, přičemž Ted Lasso byl nominován celkem osmkrát.



Ted Lasso získal osm nominací, což je více než u jakékoliv jiného seriálu. Celkově tituly Apple TV+ ‌získaly 15 nominací v různých kategoriích. Netflix obdržel celkem 28 nominací napříč několika kategoriemi. Ted Lasso byl nominován za nejlepší komediální seriál, nejlepšího herce pro Jasona Sudeikise, dvakrát na nejlepší herečku ve vedlejší roli pro Juno Temple a Hannah Waddinghamovou a čtyři nominace na nejlepšího herce ve vedlejší roli pro Brendana Hunta, Bretta Goldsteina, Jeremyho Swifta a Nicka Mohammeda.

Mythic Quest také získal řadu dalších nominací, přičemž Rob McElhenney byl nominován na nejlepšího herce v komediálním seriálu a Danny Pudi za nejlepší vedlejší roli v komediálním seriálu. „Servant“ je nominován za nejlepší dramatický seriál. Pro seriál „Dickinson“ je Hailee Steinfeld nominována za nejlepší herečku v komediálním seriálu. Film „1971: The Year Music Changed Everything“ je nominován za nejlepší dokumentární film. Seriály „Apple TV+“ byly od spuštění služby nominovány na více než 400 ocenění, včetně 25 cen Daytime Emmy Awards. Zejména Ted Lasso byl významným držitelem ocenění a získal Critics Choice Award, SAG Award, Zlatý glóbus a další.