Bezdrátová powerbanka Baseus MagSafe je jednou z nejužitečnějších powerbanek, která stojí za vyzkoušení. V dnešním článku se podíváme na to, co všechno nabízí.



Kapacita 10 000 mAh

Powerbanka Baseus MagSafe byla navržena jako praktická nabíječka pro váš iPhone 12 nebo iPhone 12 Pro. 10 000 mAh kapacita vám umožní plně nabít iPhone 12 až 2,4krát. Tato kapacita je mnohem větší než vlastní baterie MagSafe společnosti Apple.

Bezpečné magnetické spojení

Pokud máte iPhone 12 nebo novější, získáte bezpečné magnetické připojení, které MagSafe poskytuje. A je skvělé, jak silné je. iPhone 12 Pro Max není nejlehčí telefon, powerbanka Baseus jej však velmi snadno udrží.

LED displej je jednou z nejunikátnějších funkcí této powerbanky. Tento displej vám může ukázat procento baterie a její stav nabití. Vidět přesné procento baterie je něco, co u mnoha jiných nabíječek jednoduše nedostanete.

Porty USB-A a USB-C

Powerbanka Baseus je dodávána s 18W USB-A portem, který podporuje rychlé nabíjení 3.0. K dispozici je také 20W port USB-C, který podporuje Power Delivery 3.0. Nemusíte si tedy dělat starosti s čekáním na plné nabití baterie.