Nové obrázky, které byly dnes zveřejněny nám nabízejí první pohled na to, jak vypadají nové iPhony uvnitř. Obrázky odhalily menší Taptic Engine, větší baterii a vylepšené součásti kamerového systému TrueDepth.



Řada ‌iPhone 13‌ začne k zákazníkům přicházet v pátek, týden po spuštění předobjednávek. Zatímco v příštích dnech a týdnech bude sdílen podrobnější teardown zařízení, leaker Sonny Dickson sdílel na Twitteru obrázky, které nám nabízejí první pohled na vnitřek nových iPhonů‌. Podle obrázků, které pravděpodobně zobrazují ‌iPhone 13‌ a ‌iPhone 13‌ mini, Apple zmenšil Taptic Engine. Zmenšení velikosti bylo pravděpodobně součástí snahy uvolnit vnitřní prostor pro větší baterii.

Apple uvádí, že řada iPhone 13 nabízí výrazně lepší výdrž baterie díky účinnosti čipu A15 Bionic a fyzicky větší baterii, což obrázky potvrzují. Zařízení obsahují zářez o 20% menší. Aby bylo dosaženo menšího zářezu, obrázky zdůrazňují, že Apple musel přesunout kameru směřující dopředu na levou stranu kamerového systému TrueDepth a zároveň přesunout bodový projektor a infračervenou kameru na pravou stranu.