Aplikací pro iOS je v App Store spoustu, proto není snadné si mezi nimi vybrat. V dnešním článku se podíváme na výběr těch nejlepších aplikací pro iPhone a iPad za tento týden.



Planner 5D: design interiéru

Plánujete se stěhovat a přemýšlíte, jak si navrhnete interiér? Přesně s tím vám pomůže tato aplikace. Ať už předěláváte, renovujete nebo navrhujete svůj vysněný dům, Planner 5D vám pomůže. Vytvářejte podrobné 2D a 3D půdorysy, procházejte více než 5 000 položek katalogu a vytvářejte obrázky svých projektů. Aplikaci si můžete stáhnout z App Store.

Stats Zone

Pokud jste velcí fanoušci fotbalu, bude se vám tato aplikace líbit. Aplikace nabízí interaktivní tabuli s každou klíčovou událostí zápasu. Navíc poskytuje přístup k více než 1 500 událostem, včetně střel, přihrávek, gólů, faulů a mnoha dalšího, hráč po hráči a tým po týmu. Aplikaci můžete stáhnout z App Store zdarma s nákupy v aplikaci.

FiLMiC ProVideo Camera

FiLMiC Pro v6 je nejpokročilejší videokamera pro mobilní telefony. Je vybavena špičkovými funkcemi a je nejlépe reagující aplikací pro filmování, která je k dispozici na mobilních zařízeních. Aplikaci si můžete stáhnou z App Store zdarma, s nákupem v aplikaci pro odemknutí funkcí.

Goals GPS

Pokud chcete zhubnout, zjistit počet uběhnutých kilometrů, nebo spálených kalorií, tato aplikace vám to umožní a navíc zcela zdarma. Předplatné však odemkne některé prémiové funkce. Začít svůj trénink můžete také pomocí Siri a úspěchy můžete sdílet s přáteli. Aplikaci lze stáhnout z App Store.

Canva: Jednoduché navrhování

Díky aplikaci Canva můžete snadno vytvářet působivé návrhy s vašimi fotografiemi a videi, které můžete snadno publikovat jako příběh na Instagramu nebo je použít jako logo nebo pozvánku na narozeniny. Canva je k dispozici na iPhonu, iPadu i Macu, takže se snadno k vytváření můžete vrátit ať jste kdekoliv. Aplikaci si můžete stáhnout z App Store zdarma s předplatným.

SimCity BuildIt

V této hře budete usilovat o vytvoření krásné, rušné metropole. Každé rozhodnutí je na vás, proto udělejte chytrá rozhodnutí, aby byli vaši občané šťastní a vaše panorama rostlo. Pak obchodujte, chatujte, soutěžte a připojte se ke klubům s ostatními starosty. Hru si můžete stáhnout v App Store zdarma s nákupy v aplikaci.