Před úterním představením nových iPhonů, nové obrázky, které byly sdíleny dnes nám údajně nabízejí pohled na nová barevná pouzdra pro nadcházející řadu iPhonů.



Apple často vydává nové barevné varianty silikonových a kožených pouzder a s vydáním řady ‌iPhone 13‌ lze očekávat nové barevné možnosti. Obrázky sdílené na Twitteru nám údajně dávají pohled na nové barvy silikonových pouzder ‌pro iPhone 13‌. Podle sdílených obrázků bude k dispozici osm barevných možností, které jsou ve srovnání se současnými silikonovými pouzdry pro iPhone 12 o něco jasnější a zářivější. Podle obrázků budou pouzdra k dispozici v zelené, černé, tmavě a světle modré, oranžové, růžové, (PRODUCT) RED a bílé barvě.

Další obrázek sdílený stejným účtem údajně ukazuje kolekci kožených pouzder pro řadu ‌iPhone 13‌. Ve srovnání se současnou kolekcí pro řadu iPhone 12‌ obrázky ukazují minimální změny barev, přičemž pouzdro v tmavě zelené barvě má více zelený odstín. Tato pouzdra budou k dispozici v barvách: černá, fialová, světle purpurová, tmavě zelená a hnědá.

Další obrázek sdílený na Weibo účtem bez aktuálních záznamů ukazuje silikonové pouzdro s průsvitným designem s dvoubarevným povrchem. Pouzdro však neobsahuje podporu MagSafe, což zpochybňuje jejich legitimitu. Jako vždy, tyto obrázky, zejména ty pro pouzdra a příslušenství pro ‌iPhone‌, je třeba před vydáním nových ‌iPhonů‌ brát s rezervou.