Služba Apple TV+ bude na podzim obsahovat tři nové seriály pro děti, Wolfboy and The Everything Factory, Get Rolling With Otis a Puppy Place, podle nové zprávy společnosti Variety.



Podle Variety bude 24. září k dispozici animovaný seriál Josepha Gordona-Levitta Wolfboy and The Everything Factory, poté 8. října Get Rolling With Otis a 15. října Puppy Place. Dobrodružný seriál, který vytvořili Toff Mazery a Edward Jesse a který produkovali Gordon-Levitt, HitRecord, Bento Box Entertainment a Michael Ryan, je 10-epizodový animovaný seriál, který sleduje podivínského snílka Wolfboye, když objevuje podivné říše ve středu Země, kde fantastické bytosti zvané Sprytes vytvářejí věci pro svět nahoře.

Get Rolling With Otis vychází z populární knihy Penguin Random House. Vytvořila jej 9 Story Media Group a Brown Bag Media Films a výkonný producent je Vince Commisso, Wendy Harris, autor Loren Long, Darragh O’Connell, Angela C. Santomero a Jane Startz. Příběh sleduje dobrodružství malého traktoru s velkým srdcem. Puppy Place vypráví dobrodružství sourozenců Charlese a Lizzie Petersonových, kteří milují psy, které chovají. Výkonnými producenty jsou Iole Lucchese, Caitlin Friedman a Jef Kaminsky ze společnosti Scholastic Entertainment, Andrew Green, Linda Mathious, Heather MacGillvray, Vincent Brown a Ari Posner.