Společně s Apple Watch Series 7 Apple představil novou kolekci řemínků. K dispozici jsou nové barvy a designy, včetně nových pruhovaných sportovních smyčkových řemínků. Nové řemínky jsou kompatibilní s předchozími generacemi Apple Watch.



Všechny nové řemínky jsou k dispozici k objednání dnes a dodány budou příští týden. Vybrat si můžete z následujících řemínků: Navlékací řemínek, který je k dispozici v barvách: levandulově fialová, měřítkově žlutá, tmavě višňová, jetelově zelená, křídově růžová, hlubokomořsky modrá a hvězdně bílá. Zakoupíte jej za 1 290 KčPletený navlékací řemínek, který je k dispozici v barvách: oranžovožlutá, levandulově fialová, tmavě višňová a hlubokomořsky modrá. Zakoupíte jej za 2 690 KčSportovní řemínek, který je k dispozici v barvách: jetelově zelená, hlubokomořsky modrá, tmavě višňová, měsíčkově žlutá, levandulově fialová, PRODUCT (RED) a hvězdně bílý. Zakoupíte jej za 1 290 Kč.

Provlékací sportovní řemínek, který je k dispozici v barvách: oranžovožlutá/bílá, pomelově růžová / žlutohnědá, tmavě višňová / piniově zelená, hlubokomořsky modrá / mechově zelená a tornádově šedá / šedá. Zakoupíte jej za 1 290 Kč. Sportovní řemínek Nike, který je k dispozici v barvách: olivově šedá / cargo khaki, žhavě oranžová / bledě karmínová a půlnočně námořnická / mysticky modrá. Zakoupíte jej za 1 290 KčProvlékací sportovní řemínek Nike, který je k dispozici v barvách: cargo khaki, černá a sněhově bílá. Zakoupíte jej za 1 290 Kč. Kožený tah, který je k dispozici v barvách: zlatohnědá, tmavě višňová, sekvojově zelená a temně inkoustová. Zakoupíte jej za 2 690 Kč.