iMessage je jednou z hlavních výhod používání zařízení Apple. Služba funguje na platformách iOS, macOS, iPadOS a watchOS. Pomocí iMessage můžete komukoli posílat zprávy, fotky, videa, animoji, GIFy, dokumenty atd.



Nabízí soukromí díky end-to-end šifrování a potvrzení o doručení/přečtení. iMessage však stále nenabízí možnost přizpůsobení barev bublin zpráv. V tomto příspěvku vám ukážeme, jak je můžete změnit pomocí aplikace FancyBubble. Poznámka: Přestože příspěvek naznačuje, že měníme barvu bubliny iMessage, ve skutečnosti posíláme barevné obrázky s textem, který připomíná bubliny.

Jak změnit barvu bublin iMessage pomocí aplikace FancyBubble

Pokud vlastníte jailbreaknutý iPhone, pak existuje mnoho vylepšení, jako je ChatUI, které vám mohou pomoci přizpůsobit aplikaci Zprávy. Ti, kteří nemají jailbroken zařízení, budou muset vyhledat aplikace třetích stran navržené speciálně pro aplikaci zprávy.

  • Stáhněte a nainstalujte FancyBubble z App Store.
  • Po instalaci aplikace otevřete aplikaci Zprávy.
  • Začněte nový chat nebo otevřete existující chat a začněte psát. Pod polem pro zadávání textu byste měli vidět řadu aplikací.
  • V řadě aplikací vyberte FancyBubble.
  • Ze seznamu dostupných vyberte bublinu, kterou chcete použít. Posouváním zobrazíte všechny barvy a vzory bublin.
  • Zadejte text a stiskněte tlačítko Odeslat.

Příjemce by měl vidět vaši zprávu ve zvolené barvě bubliny. Pomocí aplikace můžete také změnit velikost písma, písmo a barvu písma. Případně můžete aplikaci FancyBubble spustit nezávisle a použít ji k odesílání zpráv s různým písmem a barvou v různých podporovaných aplikacích pro zasílání zpráv. Aplikace funguje s aplikacemi WhatsApp, Instagram, Facebook a Twitter.