Apple Watch Series 7 jsou již několik dnů v prodeji a my se v dnešním článku podíváme na hands-on video tohoto zařízení. Toto video zdůrazňuje jejich funkce a porovnává je s Apple Watch Series 6.



Ve srovnání s Apple Watch Series 6 nenabízí nic moc nového. Nezískáváte nové zdravotní funkce a dokonce i design je do značné míry stejný. Velikosti jsou však větší, 41 mm a 45 mm, a obsahují znatelně větší displej. Společnost Apple omezila velikost rámečků displeje a je to změna, která vypadá hezky, a navíc větší velikost poprvé umožňuje funkce, jako jsou nové ciferníky a plná klávesnice. Vždy zapnutý displej je jasnější než dříve a Apple tvrdí, že používá sklo, které je více odolné proti prasknutí.

Novinkou je také certifikace odolnosti proti prachu IP6X, která se připojuje k hodnocení vodotěsnosti WR50. Kromě změn velikosti, mírně zaoblenějšího displeje a nových barev není nic nového. Apple Watch Series 7 mají stejné funkce jako Apple Watch Series 6, jako je monitorování krevního kyslíku, EKG, monitorování srdečního tepu, detekce pádu a další, přičemž další výjimečnou funkcí je vyšší rychlost nabíjení. Pokud máte Apple Watch Series 6, není žádný pádný důvod přejít na Apple Watch Series 7, pokud netoužíte po větším displeji, ale pro ty, kteří mají Series 3, Series 4 nebo Series 5 by mohly být velmi lákavé.