Populární výrobce příslušenství Anker dnes uvádí na trh novou řadu příslušenství kompatibilního s MagSafe pro řadu iPhone 12 a iPhone 13, pod novou značkou „MagGo“.



  • Powerbanka Anker 622: 5 000 mAh magnetická powerbanka, která nabízí až 17 hodin další výdrže baterie pro ‌iPhone 12‌ nebo iPhone 13 a obsahuje vestavěný stojan. Powerbanka je jen nepatrně tlustší než baterie s MagSafe. Její cena je 59,99 dolarů a je k dispozici v pěti barvách: modrá, šedá, bílá, fialová a zelená.

  • Magnetická bezdrátová nabíječka Anker 623: Duální bezdrátová nabíječka s odklápěcím povrchem kompatibilním s MagSafe nabije váš iPhone při výkonu až do 7,5 W a obsahuje standardní 5W bezdrátovou nabíjecí plochu, kde můžete nabíjet AirPods nebo jiný telefon. Její cena je 79,99 dolarů a je k dispozici v barvách modrá, šedá, bílá a fialová.

  • Magnetická bezdrátová nabíječka Anker 633: Stolní nabíjecí stojan 2 v 1 s nabíjecí plochou kompatibilní s MagSafe, je ve skutečnosti vyjímatelná přenosná powerbanka 5 000 mAh, která nabíjí při výkonu až 7,5 W. K dispozici je také 5W bezdrátová nabíječka zabudovaná v základně stojanu pro nabíjení AirPods nebo jiného zařízení. Její cena je 119,99 dolarů a je k dispozici v barvách modrá, šedá a bílá.

  • Magnetická nabíjecí stanice Anker 637: Tato nabíjecí stanice má jedinečný design ve tvaru koule s 7,5W nabíječkou kompatibilní s MagSafe na přední straně a řadou možností kabelového nabíjení na přední straně. K dispozici jsou tři zásuvky, dva porty USB-C, které mohou podporovat rychlé nabíjení až 65 W, a dva porty USB-A. Její cena je 119,99 dolarů a bude uvedena na trh začátkem prosince a je k dispozici v barvách modrá, šedá a bílá.

  • Magnetický držák Anker 610: Jednoduchý držák a stojánek s dostatečnou magnetickou silou, aby udržel až 800 gramů, což je přibližně hmotnost ‌iPhone 12‌/13. Jeho cena je 15,99 dolarů a je k dispozici v barvách modrá, šedá, bílá a fialová.

  • Nabíječka do auta Anker 613: Nabíječka do auta kompatibilní s MagSafe, je vybavena nastavitelným ramenem pro umístění 7,5W nabíjecí podložky na správné místo. Je vybaven porty USB-C a USB-A na zadní straně pro kompatibilitu s většinou modelů automobilů a má vždy zapnutý svítící povrch na nabíjecí podložce, který vám pomůže jej najít, když je tma. Její cena je 69,99 dolarů a je k dispozici pouze v šedé barvě.