Letos na podzim Nomad uvedl na trh řadu prémiového příslušenství pro iPhone včetně bezdrátové nabíječky Base Station Mini s kompatibilitou MagSafe. V dnešním článku se podíváme na tuto bezdrátovou nabíječku spolu s některými novými pouzdry pro iPhone 13.



Nabíječka Base Station Mini je vyrobena ze špičkových materiálů. Nahoře je pružná polstrovaná kůže s čistým matným černým hliníkem, který slouží jako základna. Přední strana je vybavena LED diodou, která se při slabém osvětlení ztlumí. Base Station Mini je napájena přes USB-C. Tato nabíječka nabízí výkon až 7,5W pro iPhone a až 15W pro ostatní smartphony.

Design je čistý, minimální a nenápadný. Vysoce kvalitní kůže je po vybalení velmi měkká, světlo vás v noci neruší a kabel má trvanlivý opletený nylonový povrch. Jediná nevýhoda je, že magnety fungují spíše s řadou iPhone 12 než s iPhone 13, kvůli fotoaparátu. Nabíječka Base Station Mini je k dispozici přímo od společnosti Nomad za cenu 69,99 dolarů.

Společnost Nomad také představila nová pouzdra pro iPhone 13. Moderní kožená pouzdra vypadají skvěle a jsou velmi dobře zpracovaná. K dispozici jsou také sportovní pouzdra s vroubkovanými pryžovými stranami, kovovými tlačítky a čistým designem.