Společnost Belkin představila novou bezdrátovou nabíjecí podložku Boost Charge Pro, která dokáže nabíjet Apple Watch, iPhone a AirPods současně. Nabíječka také podporuje rychlé nabíjení Apple Watch Series 7.



Bezdrátová nabíjecí podložka, navržená pro nejnovější zařízení Apple, obsahuje nabíjecí puk MagSafe pro modely iPhone 12 a iPhone 13, který je dokáže nabíjet při výkonu až 15 W (12 W pro ‌iPhone 12‌ a iPhone 13 mini). Je také schopna rychle nabíjet Apple Watch Series 7 a je to první nabíječka třetí strany s funkcí rychlého nabíjení. ‌Apple Watch Series 7‌ jsou schopny nabíjet až o 33 procent rychleji díky novému rychlému nabíjení, přičemž se nabijí na přibližně 80 procent během 45 minut. Zakoupíte ji za za cenu 150 dolarů.

Belkin také představil přenosnou nabíječku pro Apple Watch, jejíž cena je 60 dolarů. Přenosná nabíječka pro Apple Watch podporuje rychlé nabíjení Apple Watch Series 7. Zákazníci si mohou předobjednat oba produkty již dnes, ale dodávat se budou až v prosinci nebo lednu.