Firefox dnes vydal Firefox 94 pro zařízení iOS, který představuje nový design domovské stránky, který do prohlížeče přidává několik vylepšení. Tato nová verze přidává funkci, která přeskočí zpět na poslední otevřenou aktivní kartu, takže po zavření aplikace nepřijdete o to, co jste procházeli.



Také nedávno uložené záložky lze snadněji najít a získat k nim přístup. Všechna vaše nedávná vyhledávání jsou nyní seskupena podle tématu, takže se můžete vrátit k něčemu, co jste si prohlíželi, pouhým klepnutím. Firefox také plánuje přidat způsob, jak odstranit karty, které už pro vás nejsou relevantní. Až bude tato funkce vydána, karty, které jste nenavštívili za posledních 14 dní, se přesunou do neaktivního stavu, kde je lze stále zobrazit, ale již nebudou v zobrazení karet.

Firefox 94 pro macOS obsahuje 18 nových motivů, ze kterých si můžete vybrat, se šesti novými časově omezenými sezónními barvami a využívá režim nízké spotřeby, aby prodloužil výdrž baterie při dlouhém sledování. K dispozici je také nová funkce Site Isolation, která chrání uživatele Firefoxu před útoky, jako je Spectre. Verzi Firefoxu pro iOS lze stáhnout z App Store a verzi pro macOS lze stáhnout z webu společnosti.