Aplikací pro iOS je v App Store k dispozici spoustu, proto není snadné si mezi nimi vybrat. V dnešním článku se podíváme na výběr těch nejlepších aplikací pro iPhone a iPad za tento týden.



Pikmin Bloom

Pikmin Bloom je velmi zábavná hra od společnosti Niantic a Nintendo. Ve hře sázíte květiny a sbíráte sazenice, přičemž nejdůležitější věcí je vaše každodenní procházka. Při chůzi najdete podél své cesty sazenice Pikminů, takže čím více budete chodit, tím více se vaše skupina Pikminů rozroste. Na konci dne si můžete prohlédnout počet kroků, které jste udělali, a také trasy, které jste ušli. Máte možnost přidávat poznámky a fotografie do svého deníku, což poskytuje způsob, jak proměnit obyčejný den ve speciální vzpomínku. Hra je velmi vhodná pro děti, jelikož jim poskytne motivaci k pohybu zábavnou formou.  Hra je k dispozici zdarma v App Store.

Logly 

Logy je efektivní sledovač aktivit s pěkným čistým rozhraním. Je to skvělý způsob, jak zaznamenat svá cvičení, koníčky a další aktivity. Každá aktivita zaujímá své místo na rozšířeném barevně označeném sloupcovém grafu, který nabízí okamžitý pohled na vaše priority. S aktivitami, jako je běh, je možné zaznamenat vaši vzdálenost a dobu trvání, takže aplikace také slouží jako slušný fitness tracker – i když bez dat, které najdete ve speciální fitness aplikaci. Aplikace Logly je k dispozici v App Store zdarma.

Online kuchařka

Online kuchařka je aplikace, ve které najdete až 6 000 receptů, které můžete vyhledávat podle názvu, ale také podle surovin nebo podle kategorií. Recepty lze ukládat do seznamu oblíbených a suroviny můžete přidávat do nákupního seznamu. Aplikace je k dispozici v App Store zdarma.

Macro by Camera+

Pokud byste rádi pořizovali makro snímky, ale nemáte iPhone 13 Pro nebo iPhone 13 Pro Max, bude se vám hodit aplikace Macro by Camera+, ta totiž přesně tohle umožňuje a to na jakémkoli iPhonu. Aplikace inteligentně vybere nejlepší objektiv pro váš snímek a poskytne vám ty správné nástroje, aby váš objekt zazářil. A není potřeba žádný externí hardware. Macro by Camera+ je k dispozici v App Store za 49 Kč (žádné další reklamy, žádné předplatné) a funguje se všemi iPhony se systémem iOS 15.

Skip-Bo

Skip-Bo je rychlá, zábavná a soutěžní karetní hra pro všechny hráče solitaire, žolíků nebo karet. Cestujte různými dobrodružstvími a zvyšte své strategické dovednosti. Trénujte svůj mozek a udržujte svou mysl aktivní. K dispozici jsou stovky úrovní, které můžete vyřešit. Skip-Bo je k dispozici v App Store zdarma s nákupy v aplikaci.

 

Zdroj: tapsmart.com,