Aplikací pro iOS je v App Store k dispozici spoustu, proto není snadné si mezi nimi vybrat. V dnešním článku se podíváme na výběr těch nejlepších aplikací pro iPhone a iPad za tento týden.



Discord

Discord je aplikace vytvořená pro hráče, kde můžete zůstat ve spojení a bavit se prostřednictvím textu, hlasových zpráv a videa. Aplikace je k dispozici zdarma v App Store.

EWA English: Naučte anglicky

Pokud se chcete naučit anglicky, pak je pro vás tato aplikace vhodnou volbou. Učit se můžete pomocí knih, vašeho oblíbeného filmu, pomocí kartiček nebo pomocí kognitivních cvičení a snadno zapamatovatelných úvahových her. Vše se učíte vaším vlastním tempem. Aplikaci si můžete stáhnout z App Store zdarma s nákupem v aplikaci.

Headspace: Meditation & Sleep

Aplikace Headspace vám pomůže zvládat stres. Vybrat si můžete ze stovek meditací o všem, od zvládání stresu a každodenní úzkosti po spánek, soustředění a zdraví mysli a těla. Prozkoumejte širokou škálu zvuků s nahrávkami okolní přírody nebo hudbu pro klidný spánek navrženou tak, aby podpořila klidné prostředí pro spánek. Aplikace je k dispozici v App Store zdarma s nákupem v aplikaci, který odemkne přístup k celé knihovně obsahu.

My Tamagotchi Forever

My Tamagotchi Forever je vůbec první bezplatná hra tohoto typu a je vhodná pro všechny děti, které se naučí o něco pečovat. Tamagotchi totiž potřebuje vaši každodenní péči, aby zůstalo zdravé a šťastné. Musí být dobře nakrmené, umyté a zabavené a vy můžete sledovat, jak se vyvíjejí do různých typů jak rostou. Aplikaci si můžete stáhnout z App Store zdarma s nákupy v aplikaci.

LEGO® Legacy: Heroes Unboxed

LEGO Legacy je RPG zábavná hra pro každého, kdo má rád klasické LEGO postavičky. Spojte síly s ostatními hráči v asynchronních bitvách. Připojte se k cechu a půjčte si hrdiny, kteří vám pomohou probojovat se v kampaních a událostech. Hra je navržena jako multiplatformní, což znamená, že hráči mohou ukládat, pokračovat a bojovat proti svým přátelům bez ohledu na zařízení, na kterém hrají. Hru si můžete stáhnout z App Store zdarma s nákupem v aplikaci.