Nomad představil nová pouzdra pro řadu iPhone 13 a řemínky pro Apple Watch. Nová pouzdra obsahují novou funkci nazvanou Digital Business Card. Díky tomu si můžete přizpůsobit digitální kartu.



Tato karta může obsahovat vaše telefonní číslo, jméno, sociální sítě a další informace, a to vše je uloženo na čipu s podporou NFC v pouzdře. Tímto způsobem může jiný uživatel jednoduše klepnout na zadní stranu vašeho ‌iPhonu‌ a získat všechny vaše informace. Pouzdro zakoupíte za cenu 39,95 dolarů, k dispozici je v barvách: černá, šedá, popelavě zelená a modrá.

 

Nomad také prodává moderní kožené pouzdro pro ‌iPhone‌ za 59,95 dolarů. Je k dispozici pro všechny čtyři modely ‌iPhone 13‌ v barvách přírodní, hnědá a černá. Je také kompatibilní s ‌MagSafe‌ a má ochranu proti pádu z výšky 10 stop. K dispozici je také pouzdro Modern Leather Folio pro všechny modely iPhone 13 v černé a rustikální hnědé za 79,95 dolarů. Toto příslušenství je podobné modernímu koženému pouzdru, ale obsahuje tři sloty na karty a jeden na peníze. Podporuje také ‌MagSafe.

Nomad vydal také několik nových sportovních řemínků pro Apple Watch. Jedná se o lehké a prodyšné řemínky vyrobené z měkké, flexibilní gumy a jsou 100% voděodolné. Můžete si je koupit za 59,95 dolarů. Všechny doplňky zakoupíte na webové stránce společnosti Nomad.