Společnost Bang & Olufsen představila Beosound Explore, odolný, lehký Bluetooth reproduktor, který je určen pro použití v přírodě. Je odolný proti poškrábání, prachotěsný a vodotěsnáý s krytím IP67.



Reproduktor váží 631 gramů, je přenosný (81 mm x 124 mm) a nabízí až 27 hodin přehrávání na jedno nabití. „Beosound Explore jsme vytvořili jako náš nejodolnější reproduktor, který odolá venkovním vlivům,“ říká Christoffer Poulsen. „Výjimečná kvalita zvuku dělá z Beosound Explore perfektního společníka pro jakékoli dobrodružství.“
Reproduktor je vybaven jednoduchým uživatelským rozhraním, které je navrženo tak, aby se snadno používalo v chladnějších podmínkách v rukavicích. Součástí reproduktoru je také hliníková karabina pro připevnění na batoh na dlouhé túry a integrovaný popruh pro zavěšení. Reproduktor používá k nabíjení USB-C a je certifikován jako Made for iPhone (MFi), což znamená, že prošel testy bezpečnosti společnosti Apple. Beosound Explore je k dispozici v černé, zelené nebo šedé, které podle B&O připomínají lesy, ledovce a fjordy, které se obvykle vyskytují ve skandinávské krajině.