Pokud zvažuje darování nějakého zdravotního nebo fitness zařízení na Vánoce, může se vám dnešní článek hodit. V něm si ukážeme několik tipů, od špičkových vah až po láhev na pití.



Chytré váhy Withings

Inteligentní váhy Withings jsou spolehlivé a užitečné. Důvod, proč doporučuji zvolit Withings před jinými značkami, je ten, že má skvělé výsledky a praktickou aplikaci pro iOS s integrací aplikaci Zdraví.

Chytrá váha Withings Body

Pro ty, kteří na své fitness cestě teprve začínají, je tato váha vhodnou volbou. Měří hmotnost a BMI, nabízí automatickou synchronizací s aplikací Zdraví a rozpoznává až 8 různých uživatelů. K dispozici je za 2 689 Kč.

Inteligentní váha Withings Body+ a Body Cardio

Pokud nakupujete pro někoho, kdo se o fitness zajímá více, inteligentní váha Withings Body+ měří také počet tuku, svalů a vody. Pokud chcete ještě více, Withings Body Cardio nabízí všechny funkce jako Body+ a přidává monitorování srdeční frekvence, k dispozici je za 3 799 Kč.

Monitor krevního tlaku Withings

Monitor krevního tlaku Withings BPM Connect

Chytrý monitor krevního tlaku Withings BPM Connect je bezdrátová, má dobíjecí baterii, která vydrží až 6 měsíců, je schválen FDA jako lékařsky přesný a výsledky můžete snadno poslat svému lékaři. Protože funguje s aplikací Withings iOS Health Mate, jako chytrá váha výše, získáte integraci aplikace Zdraví a uvidíte všechna svá zdravotní data na jednom místě. Monitor krevního tlaku Withings BPM Connect zakoupíte za 2 689 Kč.

Monitor krevního tlaku Withings BPM Core

Withings BPM Core je první tlakoměr, který kromě měření krevního tlaku dokáže pomocí EKG zachytit fibrilaci síní. Nabízí také všechny ostatní funkce jako Withings BPM Connect, k dispozici je za 6 699 Kč.

Metabolický analyzátor Lumen 

Metabolický analyzátor je skvělý dárek pro ty, kteří již mají všechna chytrá zařízení pro zdraví/fitness, na která si vzpomenete. Metabolický analyzátor Lumen je snadno použitelný pro každého, kdo chce hubnout, budovat svaly nebo udržovat váhu. K dispozici je na webové stránce společnosti.

Chytrá láhev na vodu Hidrate Spark 3

Každý kdo se zajímá o zdravý životní styl ví, že pravidelně doplňovat tekutiny je důležité. Chytrá láhev na vodu Hidrate Spark 3 sleduje pitný režim a rozsvítí se, když je čas se napít. K dispozici je za 1 799 Kč.