WhatsApp dnes představil nový nástroj pro vytváření nálepek z webové aplikace, přičemž tato funkce bude příští týden dostupná také v aplikaci pro počítače. Tento nástroj umožňuje uživatelům vybírat obrázky z počítače a převádět je na nálepky.



Tyto nálepky poté lze odesílat přes WhatsApp. Chcete-li začít používat tuto funkci, ujistěte se, že používáte nejnovější verzi WhatsApp. Poté klikněte na ikonu příloh, vyberte Nálepka a poté vyberte obrázek, který chcete nahrát. The Verge vysvětluje: „Po nahrání lze obrázky upravit a proměnit je v dokonalou nálepku. Kolem předmětu obrázku lze nakreslit obrys pro vyříznutí pozadí a obrázky lze také oříznout (i když vždy ve čtvercovém poměru stran). Emoji, text a další nálepky lze také navrstvit na vaše výtvory.“

WABetaInfo také uvedl, že společnost plánuje rozšířit limit na smazání zprávy. „Nyní Mohou uživatelé mazat zprávy pro všechny účastníky konverzace do 1 hodiny, 8 minut a 16 sekund. Společnost plánuje změnit časový limit na sedm dní a osm minut.“ Vzhledem k tomu, že tato funkce je stále ve vývoji, WhatsApp ji může ještě změnit nebo se rozhodnout ji nevydat.