Apple by v roce 2022 mohl rozšířit své portfolio služeb o službu s audioknihy, podle zprávy The Economist (prostřednictvím 9to5Mac), která nastiňuje snahy společnosti Apple proniknout do médií a konkurovat Netflixu, Amazonu a dalším.



The Economist se zabývá všemi stávajícími službami společnosti Apple, jako je Apple TV+, Apple Music, Apple News+, Apple Arcade a Apple Fitness, a poté se zmiňuje o možné nabídce audioknih. „V posledních několika letech Apple představil několik nových služeb včetně Apple Arcade, News+ a Fitness+. Letos by mohl představit službu s audioknihy.“
Neexistují žádné podrobnosti kromě této zmínky, takže není jasné, odkud pocházejí informace ani jak by mohla služba vypadat, ale protože Apple již nabízí službu s podcasty a knihy, audioknihy by mohl být další logický krok. Apple již prodává audioknihy prostřednictvím své aplikace Knihy, ale knihy se prodávají pouze jednorázově bez možnosti neomezeného poslechu. Apple by možná mohl vyvinout službu podobnou Amazonu Audible, která nabízí audioknihy za měsíční poplatek.