Společnost Belkin představila nová špičková sluchátka Soundform, která nabízí aktivní potlačení hluku a podporu aplikace Najít. Kromě funkce aktivního potlačení hluku jsou sluchátka vybavena funkcí pro připojení a přepínání mezi více zařízeními.



Sluchátka jsou vybavena 12mm dvouvrstvými dynamickými měniči a v každém sluchátku jsou tři mikrofony. Je podporován 24bitový zvuk AptX HD a sluchátka vydrží na jedno nabití až osm hodin. Nabíjecí pouzdro přidává dalších 28 hodin výdrže baterie. Sluchátka jsou dodávána se třemi sadami nástavců do uší pro přizpůsobení a uživatelé Apple mohou sluchátka Soundform přidat do aplikace ‌Najít, díky čemuž je lze vyhledat přímo vedle jiných zařízení Apple.

Díky podpoře sítě ‌Find My‌ lze sluchátka najít, i když jsou mimo dosah Bluetooth, a to pomocí jiných blízkých zařízení Apple. Nabíjecí pouzdro lze nabíjet přes USB-C nebo jakoukoli bezdrátovou Qi nabíječkou. Sluchátka mají stupeň voděodolnosti IPX5, takže dokážou odolat i lehce stříkající vodě a potu, a zvuk lze přizpůsobit pomocí aplikace Belkin Soundform. Sluchátka Belkin Soundform budou vydána ve druhém čtvrtletí roku 2022.