Společnost Eve Systems dnes představila dva nové produkty s podporou HomeKit, bezpečnostní kameru Eve Outdoor Cam a rolety Eve MotionBlinds. Eve Outdoor Cam podporuje HomeKit Secure Video.



Díky ‌HomeKit Secure Video‌ se Eve Outdoor Cam zaměřuje na soukromí a přístup je plně šifrovaný bez ohledu na to, zda si prohlížíte záznam z kamery lokálně nebo vzdáleně pomocí domácího rozbočovače (Apple TV nebo HomePod). Eve Outdoor Cam nabízí odolnost proti vodě a prachu IP55. Je vybavena 1080p kamerou se zorným polem 157 stupňů a lze ji připevnit na stěnu pomocí tříosého pantu. K dispozici je infračervené noční vidění a podporuje obousměrnou komunikaci s vestavěným mikrofonem a reproduktorem. Uživatelé mohou dostat upozornění, když je detekován pohyb, a prostřednictvím ‌HomeKit Secure Video‌ dokáže kamera detekovat lidi, zvířata, vozidla a další.

Eve také představil rolety Eve MotionBlinds ve spolupráci s firmou Coulisse. MotionBlinds podporuje HomeKit pro snadné nastavení a Thread pro lepší odezvu a spolehlivost. Kromě toho, je lze také ovládač ručně a lze je spustit jednoduchým zatažením. Venkovní bezpečnostní kamera Eve bude dostupná 5. dubna 2022 za 249,95 dolarů.