Společnost Scosche dnes představila několik nových produktů ze své produktové řady MagicMount spolu s dalším příslušenstvím kompatibilním s MagSafe, jako jsou bezdrátové nabíječky a reproduktory.



Držáky MagicMount Pro Charge5 od Scosche jsou kompatibilní s MagSafe, ale stojí za zmínku, že nepoužívají protokol Apple ‌MagSafe‌ a jsou omezeny na bezdrátové nabíjení 7,5 W. K dispozici je možnost otočení o 360stupňů, což umožňuje použití iPhonu v režimu na výšku nebo na šířku, a všechny držáky jsou dodávány s adaptérem do auta pro nabíjení a 20W nabíjecím portem USB-C pro případy, kdy je potřeba rychlejší nabíjení. Přestože jsou držáky navrženy pro iPhony s ‌MagSafe‌, lze je použít také se staršími iPhony, a to připojením přiloženého magnetu MagicPlate. Vydání je plánováno na jaro 2022, k dispozici budou za cenu 64,99 dolarů.

Scosche také představil nové reproduktory a bezdrátové nabíječky kompatibilní s MagSafe. BoomCanMS Portable je malý reproduktor s podporou Bluetooth, který je navržen tak, aby se připojil k zadní části‌ ‌iPhonu, také funguje jako stojánek. Větší magnetický přenosný reproduktor BoomBottle se připojuje k horní části iPhonu pro snadný přístup k hands-free hovorům a dalším. Oba nové reproduktory mají být vydány později v roce 2022.

Scosche představil také nabíječku BaseLynx MS, která je navržena pro nabíjení více zařízení. BaseLynx MS obsahuje nabíječku ‌MagSafe‌ a umožňuje nabíjení ve vzpřímené poloze, a protože využívá vlastní technologii společnosti Apple, nabíjí při výkonu 15 W (12 W pro modely ‌iPhone 12‌ a iPhone 13 mini). BaseLynx MS bude uveden na trh na jaře 2022.