Objevilo se několik zpráv, že Apple pracuje na HomePodu s displejem, ale několik zdrojů tvrdilo, že testovaný produkt vypadá hodně jako iPad namontovaný na reproduktoru. V dnešním článku se podíváme na koncept, jak by takové zařízení mohlo vypadat.



HomePod mini obsahuje čip S5 a běží na něm varianta iOS zvaná audioOS. Software pro displej, který obsahuje HomePod na tomto konceptu by mohl být založen na watchOS a dokonce zobrazovat ciferníky z Apple Watch. „HomePod touch“, jak se toto zařízení nazývá zobrazuje několik přizpůsobitelných kruhových ciferníků. Níže se můžete podívat, jak by vypadal ciferník Mickey Mouse na HomePodu. Tato nová funkce by proměnila HomePod mini v dobrý noční budík.

Ale hodiny nejsou hlavním důvodem, proč by měl HomePod mini mít displej. Můžete požádat Siri, aby ukázala ovládání domácnosti pro světla a další příslušenství. HomePod mini je skvělý pro hovory, protože nabízí výrazně lepší zvuk. Na displeji se může zobrazit jméno osoby, se kterou mluvíte, tlačítko ztlumení, tlačítko ukončení, délka hovoru a další. HomePod touch má LCD displej, zejména proto, že displej by byl neustále zapnutý a udržela se nízká cena. HomePod touch by mohl být k dispozici v zelené, modré, růžové, bílé a šedé barvě. Všechny by měly odpovídající opletené kabely.