Šéf Instagramu Adam Mosseri dnes oznámil, že společnost zavádí pro některé uživatele možnost přepínat mezi různými zobrazeními zdroje. Není to poprvé, co Instagram oznámil změnu zdroje, protože v prosinci společnost uvedla, že plánuje vrátit možnost chronologického zdroje.



Mosseri v minulosti uvedl, že společnost pracovala na přidání chronologického zdroje do aplikace Instagram několik měsíců a doufá, že ji spustí někdy v prvním čtvrtletí příštího roku. Nyní uvádí, že společnost spustí tři různá zobrazení zdroje na domovské stránce uživatele, přičemž dvě z nich vám umožní zobrazit příspěvky v chronologickém pořadí:

  • Domů: Domů je zobrazení, které je k dispozici nyní. Aplikace seřadí obsah podle vaší interakce.
  • Oblíbené: Je to seznam účtů, které máte v oblíbených. Mosseri říká, že používá tento zdroj, aby viděl, co dělají jeho sourozenci, jeho oblíbení tvůrci a několik nejlepších přátel.
    Sledování: Stejně jako na starém Instagramu uvidíte příspěvky od všech vašich sledujících v chronologickém pořadí.

Mosseri říká, že tyto nové možnosti zobrazení zdroje jsou již pro některé uživatele k dispozici a očekává, že tuto funkci zpřístupní více uživatelům během několika týdnů, přičemž pro všechny uživatele bude k dispozici v první polovině roku 2022.