Pokud jste někdy přemýšleli o změně služby ze Spotify na Apple Music, Pandora, YouTube Music, Deezer nebo naopak, jedna věc, která by vás mohla zajímat je, jak přenesete seznamy skladeb z jedné služby do druhé.



Pokud máte tisíce skladeb a spoustu seznamů skladeb, přidávat jednu po druhé je velmi zdlouhavé. A pokud z nějakého důvodu používáte více služeb, existuje jednoduchý způsob, jak je všechny aktualizovat pomocí aplikace FreeYourMusic. Aplikaci můžete používat zdarma, nebo si zaplatit předplatné, které nabízí spoustu dalších funkcí:

Základní: Jednorázový nákup s možností přenést neomezený počet skladeb, seznamů skladeb a alb na všechny platformy a s doživotními aktualizacemi.
Premium: Plaťte měsíčně a získejte e-mailovou podporu, sdílejte seznamy skladeb napříč službami, automatickou synchronizaci všech seznamů skladeb/alb, zálohujte seznam skladeb v cloudu a možnost kdykoli předplatné zrušit.
Doživotní: Jednorázovým nákupem získáte vše, co je k dispozici v tarifu Premium.

FreeYourMusic je k dispozici pro iOS, macOS, Android, Windows a Linux. Nabízí podporu v podstatě všech dostupných hudebních služeb.

Jak přenést skladby ze služby Spotify do Apple Music

  • Vyberte svou aktuální platformu jako zdroj, například Spotify.
  • Poté vyberte platformu, na které chcete vytvořit nový seznam skladeb, například Apple Music.
  • Najděte seznamy skladeb, alba nebo skladby, které chcete přenést z jedné služby do druhé.
  • Potvrďte akci.

Tip: Pokud máte více seznamů skladeb, možná budete nejprve chtít přenést ty hlavní. Přenos mezi službami je rychlý, ale pokud máte hodně skladeb, může to pár dní trvat.