Aplikací pro iOS je v App Store spoustu, proto není snadné si mezi nimi vybrat. V dnešním článku se podíváme na výběr těch nejlepších aplikací pro iPhone a iPad za tento týden.



MD Vinyl

MD Vinyl je widget, který zobrazuje animovaný gramofon se záznamem zobrazujícím obrázek alba aktuální skladby (momentálně podporuje pouze Apple Music). Aplikaci si můžete stáhnout z App Store zdarma.

Henry: Habit & Mood tracker

Většina sledovačů návyků, které jsou k dispozici v App Store je chladná a nudná. Aplikace Henry to chce změnit. Cílem aplikace je učinit zlepšování vašich návyků méně pracnou a více osobní cestou. Aplikace obsahuje inspirativní citáty, uklidňující zvuky přírody a také odemykatelné mazlíčky. Henry je k dispozici v App Store ke stažení zdarma.

Astral Light

Máte rádi hádanky? Astral Light je ohromující hlavolam, kde otáčíte shluky hvězd na noční obloze a vytváříte rozpoznatelné siluety. Vizuály jsou krásné a uklidňující a můžete si zahrát přes 300 úrovní. Mezi další funkce patří úspěchy, ukládání do cloudu a další. Aplikaci si můžete stáhnout z App Store.

Looping – Family Calendar

Uspořádejte si své skupinové a rodinné schůzky rychle a snadno s aplikací Looping. Sdílené kalendáře, seznamy a chat usnadňují koordinaci vašich nabitých programů.
Ideální pro rodiny s dětmi, přátele, studijní skupiny a další. Aplikaci si můžete stáhnout z App Store zdarma.

Notability

Notability je výkonná, ale úžasně jednoduchá aplikace na psaní poznámek a anotací PDF dokumentů. K poznámkám můžete přidat fotky, GIFy, webové stránky a další. K dispozici je podpora Apple Pencil pro dosud nejpřesnější psaní, včetně gesta dvojitého klepnutí pro přepínání nástrojů, mazání a další. Aplikace je k dispozici v App Store zdarma.

Zdroj: idownloadblog.com