Aplikací pro iOS je v App Store spoustu, proto není snadné si mezi nimi vybrat. V dnešním článku se podíváme na výběr těch nejlepších aplikací pro iPhone a iPad za tento týden.



CARROT Weather

Carrot Weather je praktická aplikace s rozsáhlými funkcemi, včetně předpovědí počasí, podrobných zpráv, vestavěného radaru, uživatelsky konfigurovatelných upozornění, podpory pro různé zdroje dat o počasí a mnoho dalšího. Carrot Weather je k dispozici zdarma v App Store s nákupem v aplikaci.

Fantastical

Tato aplikace poskytuje uživatelské prostředí „vše v jednom“ s rozhraním, které zobrazuje měsíční nebo týdenní zobrazení událostí (podle toho, které preferujete) spolu se seznamem nadcházejících událostí. Další výhodou je možnost zobrazit povětrnostní podmínky na dny dopředu, což vám umožní efektivněji plánovat budoucí události na základě toho, jaké bude počasí. Fantastical je k dispozici ke stažení zdarma v App Store, nicméně předplatné vám poskytuje další výhody, včetně přizpůsobení ikon aplikací a rozšířených předpovědí počasí.

Apollo

Apollo nabízí mnohem hezčí rozhraní aplikace ve srovnání s oficiální aplikací Reddit, vývojář neustále naslouchá zpětné vazbě uživatelů a v průběhu času aplikaci vylepšuje. Rozhraní aplikace Apollo je dobře promyšlené a poskytuje snadný přístup jednou rukou pomocí integrovaných gest nebo dobře umístěných tlačítek. Kromě toho je neuvěřitelně snadné mimo jiné přepínat mezi uživatelskými účty a sledovat historii účtu. Apollo lze stáhnout v App Store zdarma s nákupy v aplikaci.

Pedometer++

Pedometer++ vám pomůže mít neustále přehled o množství kroků, které každý den uděláte. Aplikace vám umožňuje nastavit cíl počtu kroků a poté vás upozorní, zda tento cíl plníte každý den nebo ne. Obsahuje také widget, abyste mohli sledovat svou aktivitu. Pedometer++ si můžete zdarma stáhnout z App Store.

Guardian Firewall

Guardian Firewall je aplikace, díky které inzerenti a služby nebudou shromažďovat vaše data a prodávat vaše osobní údaje a zvyky jiným stranám. Vzhledem k tomu, že Guardian Firewall je také VPN služba, získáte další výhodu v podobě šifrovaného připojení k internetu, takže nejen blokujete sledovače, ale také chráníte svá data před hackery, kteří by se jinak mohli pokusit sledovat vaši aktivitu při používání veřejné Wi-Fi sítě. Guardian Firewall lze zdarma stáhnout z App Store s 30denní bezplatnou zkušební verzí. Po vypršení zkušební doby se uživatelé mohou rozhodnout předplatit si dostupnou službu VPN prostřednictvím nákupu v aplikaci.