Pokémon právě oslavil 26. výročí. Díky tomu tento týden dostávají některé hry speciální akce, včetně Pokémon GO, Pokémon UNITE, Masters EX a Café ReMix. V dnešním článku si ukážeme, co je nové.



Pokémon GO

Od 1. března 10:00 místního času budou trenéři moci ve hře najít Pokémony z regionu Alola. Do té doby se Alolan forma pokémona Exeggutor bude objevovat častěji. Stáhněte si hru zde.

Pokémon Masters EX

Ve hře Pokémon Masters EX aktuálně probíhá událost oslavující 2,5 roku od vydání hry. Během akce mohou hráči okamžitě získat 3 000 drahokamů. V rámci oslav se navíc trenéři May, Skyla a Raihan objeví ve speciálních outfitech. Stáhněte si hru zde.

Pokémon UNITE

I když byla hra Pokémon Unite vydána teprve před pár měsíci, získává si stále více hráčů. Na oslavu 26. výročí mohou trenéři vyzkoušet Mythical Pokémon Hoopa a získat licenci Unite. Až do 14. března mohou hráči získat speciální čepici a tričko. Nejen to, ale k dispozici je také nový typ rychlé bitvy. V neposlední řadě se do bitvy brzy zapojí Galarské monstrum Duraludon. Stáhněte si hru zde.

Pokémon Café ReMix

Méně známá hra Pokémon Café ReMix také získává tři akce, kterých se mohou hráči zúčastnit, aby oslavili 26. výročí.

  • Bonus za přihlášení v podobě slavnostního oblečení s korunou pro Bulbasaura (k dispozici do úterý 8. března 2022 21:59 PST)
  • Zvýšená šance, že se objeví Shiny Piplup (do úterý 1. března 2022 21:59 PST)
  • Možnost využít novou funkci doručení 11krát zdarma (do úterý 8. března 2022 21:59 PST)

Stáhněte si hru zde.