Audio Hijack je jednou z nejlepších aplikací pro ukládání, úpravu a nahrávání zvuku. Aplikace obdržela aktualizaci se spoustou nových funkcí, které uživatelům zjednoduší práci.



Nejdůležitější funkce aplikace, blok, byla také vylepšena. Audio Hijack 4 přináší nové bloky s novými funkcemi a zároveň vylepšuje ty stávající. Například blok Mixer, který je skvělý pro podcastery, živé přenosy a další vystoupení, usnadní smíchání až pěti zdrojů dohromady s ovládáním hlasitosti a prolínáním. Podle tiskové zprávy jsou k dispozici také dva nové zvukové efekty nabízející zjednodušené ovládání pro snadné úpravy.

Magic Boost dokáže zesílit tichý zvuk bez zvýšení hlasitějších zvuků, což je skvělé pro akční filmy a další obsah. Simple Compressor snižuje rozsah mezi tichými a hlasitými zvuky, zlepšuje mikrofony a další zvuk s minimální konfigurací. Audio Hijack 4 také přináší vylepšení uživatelského rozhraní. Největší změnou je přidání nového světelného režimu. Software bude ve výchozím nastavení odpovídat vzhledu vašeho systému, ale vždy si můžete vybrat, který režim vám vyhovuje. Postranní panel byl optimalizován, zatímco nahrávání a časovače jsou nyní seskupeny podle jednotlivých relací.