Matty Benedetto vyrábí zajímavé věci pod značkou Unnecessary Inventions. Všechny jsou stejně zvláštní, ale většina má jedno společné: skutečně fungují. Bohužel to neplatí o nejnovějším projektu.



To, že Apple umístil nabíjecí port pro Magic Mouse na spodní část, a proto ji nelze používat při nabíjení, byl jedním z největších zklamání pro uživatele. Problém však není tak velký, jak vypadá. Apple tvrdí, že když myš dáte na dvě minuty na nabíječku, budete moci pracovat celý den, a i když to nemusí být tak docela pravda, určitě platí, že nabíjení vybité baterie myši, zatímco si dáte jeden šálek kávy, vám umožní pracovat s ní celý den. Stejně jako mnoho dalších uživatelů, Benedetto miluje většinu věcí na Magic Mouse 2, kromě toho, že když se vybije, musí být převrácena a nepoužitelná, aby se mohla nabíjet.

Takže díky síle odhodlání, 3D tisku a kliknutí na YouTube navrhl to, co předpokládal, že bude chytré řešení problému. Benedetto navrhl a vytiskl nástavec pro zadní část Magic Mouse 2, který se otáčí na dvou kovových kuličkových ložisek. Nástavec umožňuje použití myši, když je připojena ke zdroji napájení a dobíjí se. Problém, který okamžitě objevil, byl, že když je myš připojena ke zdroji energie, přestane fungovat. Dobíjí se v pohodě, ale zbytek se prostě vypne, dokud se neodpojí nabíjecí kabel Lightning. Není jasné proč. Klávesnice Magic Keyboard a Magic Trackpad fungují i ​​během nabíjení. Ale Magic Mouse ne. Takže tento vynález se bohužel ukázal jako neúspěšný. Podívejte se na video níže.