Apple plánuje uspořádat svou první letošní keynote v úterý 8. března v 19:00 hodin. Očekává se, že bude představen iPhone SE, iPad Air a minimálně jeden nový Mac. Ukážeme si, kde tuto událost můžete sledovat.



Webové stránky Apple Events

Na webu Apple Events můžete událost sledovat živě na Macu, iPhonu, iPadu, PC nebo jakémkoli jiném zařízení s webovým prohlížečem. Web funguje v Safari, Chrome, Firefox a dalších hlavních prohlížečích. Stačí přejít na www.apple.com/apple-events/ pomocí webového prohlížeče.

Youtube

Apple také plánuje vysílat událost živě na YouTube, což je možná nejjednodušší způsob sledování, protože živé vysílání YouTube lze sledovat na každé platformě, kde je YouTube k dispozici, což jsou téměř všechny platformy, od chytrých telefonů a tabletů až po konzolí a chytrých televizorů. Po kliknutí na video si můžete nastavit na událost upozornění.

Aplikace Apple TV

Apple měl na Apple TV vyhrazenou aplikaci Apple Events, ale před WWDC v červnu 2020 se obsah sloučil do aplikace Apple TV. V den události bude k dispozici v aplikaci ‌Apple TV‌ karta věnovaná živému přenosu, který lze sledovat na jakémkoli zařízení, kde je aplikace ‌Apple TV‌ dostupná.