Nomad představil první bezdrátovou nabíječku Base One s podporou MagSafe. Base One využívá komponenty ‌MagSafe‌ pocházející přímo od společnosti Apple, takže je schopna nabíjet iPhone kompatibilní s MagSafe až 15 W (kromě iPhone 12 mini a iPhone 13 mini, které podporují maximální výkon 12 W).



Base One může nabíjet stejnou rychlostí jako oficiální nabíječka ‌MagSafe‌ společnosti Apple. Base One má lesklý skleněný povrch a hliníkovou základnu, k dispozici je ve stříbrné nebo šedé barvě a váží 515 gramů. Na horní straně skleněného povrchu je nabíječka ‌MagSafe‌ s měkkým potahem.

 

Na skleněném povrchu se sice zachycují otisky prstů a prach, ale lze jej snadno vyčistit. Podle Nomad je nabíječka Base One navržena tak, aby vypadala skvěle na stole, což také vypadá, ale je stejně drahá jako nabíječky pro více zařízení od Belkin, Mophie a dalších. Base One je nabíječka pro jedno zařízení, takže funguje vždy pouze s jedním ‌iPhonem‌.

Lze s ní nabíjet jakýkoli ‌iPhone‌ kompatibilní s MagSafe podporovanou rychlostí a navíc lze nabíjet i AirPods nebo starší ‌iPhone‌ bez MagSafe, i když magnety nebudou fungovat. Připojuje se přes USB-C a je dodávána s opleteným kabelem USB-C, ale adaptér není součástí balení. Bezdrátovou nabíječku Base One lze zakoupit na webu společnosti Nomad za 130 dolarů.