TikTok dnes oznámil, že jeho nová funkce Knihovna bude podporovat GIPHY. GIPHY umožňují uživatelům snadno objevit klipy a snadno je zakomponovat do svých vlastních videí.



„Knihovna bude obsahovat GIPHY z našeho ověřeného seznamu partnerů a umělců, včetně HBO, ABC, Hulu, Xbox a The Roku Channel (mimo jiné), takže se můžete spolehnout na vysoce kvalitní obsah. Kromě toho budou mít uživatelé TikTok přístup k našim GIFům v rámci funkce Knihovna, aby je mohli použít ve svých výtvorech a posunout svá videa na další úroveň.“

Jak používat GIPHY v knihovně TikTok:

  • Otevřete obrazovku fotoaparátu a klepněte na ikonu Knihovna na svislém postranním panelu – procházejte obsahem nebo vyhledejte něco konkrétního. Když vyberete svůj obsah, ořízněte požadovanou délku a vraťte se na stránku natáčení, abyste mohli pokračovat ve vytváření.

Mezi obsah, který bude dostupný při spuštění patří reakce, citáty, celebrity a ikonické momenty. TikTok plánuje v budoucnu rozšířit svou knihovnu. Funkce bude spuštěna tento týden pro uživatele Android a příští týden pro uživatele iOS.