Apple zveřejnil několik nových podrobností o několika seriálech Apple TV+. Již nyní se začala natáčet druhá sezóna seriálu Pachinko, obsazení druhé sezóny seriálu The Afterparty bylo odhaleno spolu s upoutávkou na nový speciál Charlie Brown.



„Jak minulý měsíc zdůraznil můj kolega Benjamin Mayo, první osmiepizodní sezóna seriálu Pachinko pokrývá asi 1/3 knihy, na které je seriál založen.“ Tvůrce, spisovatel a výkonný producent Soo Hugh se podělil o nadšení z natáčení nové série: „Slova nemohou vyjádřit mou radost z toho, že mohu pokračovat ve vyprávění mimořádného příběhu této rodiny.“ „Jsem vděčný úžasnému týmu ve studiu Apple a Media Res za to, že věřili a podporovali tento seriál, a také našim fanouškům, kteří nám fandili. Je pro mě ctí, že mohu pokračovat v práci s tímto úžasným obsazením a štábem.“

Druhá sezóna Afterparty – nové obsazení a děj

Hvězdy první řady Sam Richardson a Zoë Chao se vracejí po boku Tiffany Haddish, ale zbytek obsazení se zdá být nový, protože druhá řada The Afterparty se bude točit kolem vraždy na svatbě. Novými členy obsazení jsou: Zach Woods jako Edgar; Elizabeth Perkins jako Isabel; Poppy Liu jako Grace; Paul Walter Hauser jako Travis; Anna Konkle jako Hannah; Jack Whitehall jako Sebastian; a Vivian Wu jako Vivian.

Snoopy presents: To Mom (And Dad), With Love

A konečně nový speciál Peanuts dorazí na Apple TV+ v pátek 6. května před Dnem matek. „To Mom (And Dad), With Love“ je oslava přátelství a rodiny. Zatímco ostatní děti se těší na oslavu zvláštního dne, pro Peppermint Patty je to jen připomínka toho, že nevyrůstala s mámou. Se svou dobrou kamarádkou Marcie po svém boku si brzy uvědomí, že skutečné rodiny přicházejí ve všech podobách a že Den matek je příležitostí poděkovat tomu zvláštnímu člověku ve vašem životě, který pro vás znamená nejvíc.