Pro ty, kteří si chtějí své iPhony opravit sami nyní Apple nabízí program Self Service Repair, který poskytuje návody k opravám, komponenty a nástroje potřebné pro opravu displeje, baterie, spodního reproduktoru, fotoaparátu, zásobníku na SIM a Taptic Engine.



Momentálně jsou k dispozici komponenty pro iPhone SE 2022, modely iPhone 12 a modely iPhone 13. Apple má v budoucnu v plánu program rozšířit na další komponenty a další zařízení. Než bude možné dokončit jakoukoli opravu, musíte si přečíst příručku, abyste viděli, co to obnáší. Chcete-li se dostat k návodu k opravě, stačí navštívit příslušnou webovou stránku společnosti Apple. Odtud klikněte na odkaz „Příručky pro opravy Apple“ v části „Podpora“. Můžete také kliknout níže a dostat se přímo na příručku, kterou hledáte. Všimněte si, že všechny odkazy jsou soubory PDF.

Každý návod vysvětluje, jak úspěšně dokončit proces opravy a jednotlivé díly, které je možné zakoupit. Příručky obsahují podrobnosti o tom, jak dokončit opravu, požadované kroky a co dělat, když se něco pokazí. Po stažení a prostudování příručky mohou ti, kteří chtějí pokračovat, zahájit objednávku na webové stránce Self Service Repair společnosti Apple.