V roce 2019 Apple poprvé oznámil svůj program opravy pro Apple Watch Series 2 a Apple Watch Series 3, které mají problém s obrazovkou. Program pro Apple Watch Series 2 již vypršel, ale stále je k dispozici pro Apple Watch Series 3 zhruba do září 2022.



Program se nevztahuje na fyzické poškození způsobeného pády a jinými nehodami, ale spíše na závadu, kdy se kolem okraje obrazovky objevila jemná prasklina (viz obrázek níže). Apple popisuje závadu takto: „Apple zjistil, že za velmi vzácných okolností se u hliníkových modelů Apple Watch Series 2 nebo Apple Watch Series 3 může podél zaobleného okraje obrazovky vytvořit prasklina. Prasklina může začít na jedné straně a poté může pokračovat kolem obrazovky, jak je znázorněno v obrázcích.“

Jak zkontrolovat nárok na program opravy:

  • Ujistěte se, že máte hliníkové Apple Watch Series 3 (zkontrolujte zadní stranu hodinek).
  • Porovnejte prasklou obrazovku s obrázky níže
  • Servisní program se vztahuje na hliníkové modely Apple Watch Series 3 38 i 42 mm včetně modelů Nike+ po dobu až 3 let od původního nákupu.
  • Obraťte se na podporu Apple nebo vezměte Apple Watch k autorizovanému poskytovateli služeb a ověřte, zda mají nárok na bezplatnou výměnu obrazovky.