Nomad nedávno představil špičkové pouzdro Modern Leather Case a Modern Leather Folio pro iPad Pro a iPad Air. Oba se vyznačují čistým a minimalistickým designem a my se na ně v dnešním článku podíváme blíže.



Specifikace

  • Celozrnná kůže s jádrem z vysoce kvalitního polykarbonátu
  • Tenký design
  • Ochranný nárazník z termoplastického elastomeru (TPE)
  • Modern Leather Folio je vybaveno inteligentním probuzením/spánkem s magnetickým zavíráním a trojitým skládacím stojanem
  • Kompatibilní s Apple Pencil
  • Cena: 99–169 dolarů

Materiály a konstrukce

Pouzdro Modern Leather Case a Folio jsou vyrobeny s přesností a kvalita celozrnné kůže je patrná již při prvním držení. Interiér je vybaven měkkým mikrovláknem a ochranný TPE nárazník plynule zapadá do kůže. Pouzdra jsou k dispozici v rustikální hnědé nebo černé povrchové úpravě a jsou dodávány s dvouletou zárukou.

Preciznost koženého pouzdra opravdu vyniká. Vše od reproduktoru, mikrofonu, fotoaparátu a výřezů je na správném místě. Také Nomad dosáhl skvělé rovnováhy mezi tenkým designem a zachováním vysoké ochrany. Spolu s polykarbonátovým jádrem, ke kterému je kůže připojena, je absorbční TPE nárazník umístěn 1,2 mm nad obrazovkou, takže je chráněn i lícem dolů.

Kožené pouzdro pro iPad je dostupné přímo od společnosti Nomad za cenu 99,95 dolarů pro 11palcový iPad Pro třetí generace. Verze pro 12,9palcový iPad Pro páté generace stojí 119,95 dolarů. Pouzdro k dispozici také pro starší modely iPad Pro a nejnovější iPad Air. Pouzdro Modern Leather Folio stojí 149,95 dolarů pro nejnovější 11palcový iPad Pro a 169,95 dolarů za verzi pro 12,9palcový iPad Pro. K dispozici je také verze pro aktuální iPad Air a starší iPad Pro.