Apple uspořádá o tomto víkendu celopodniková setkání, první za tři roky od začátku globální zdravotní krize. Naplánovaná setkání přichází jen necelé dva týdny od chvíle, kdy Apple uspořádá keynote „Far Out“, kde oznámí řadu iPhone 14 a nové Apple Watch.



Setkání, která se mají konat v Apple Storech po celých Spojených státech, jsou první od roku 2019. Apple původně plánoval celopodniková setkání, které se obvykle konají jednou nebo dvakrát ročně před rušnou startovací sezónou, na jaro 2020, ale byly zrušeny kvůli uzavření obchodů a lockdownům. V minulých letech zde Apple odhalil obchodní strategie a vedl týmové diskuse, které měly zaměstnance připravit na vydání nových produktů.

Letošní schůzky se však odehrávají uprostřed rozsáhlého napětí v Applu ohledně odborů, což v minulých letech nebylo. Apple se připravuje na vydání několika nových produktů v nadcházejících týdnech, včetně řady ‌iPhone 14‌. Zaměstnanci ‌Apple Store‌ na několika místech po celých Spojených státech se připravují na nové zboží, což je typické před vydáním velkého nového produktu. Mark Gurman z Bloomberg oznámil, že se nové iPhony začnou prodávat v pátek 16. září, přičemž předobjednávky se otevřou týden předtím v pátek 9. září.