Společnost Das Keyboard vydala MacTigr, mechanickou klávesnici, která je navržena speciálně pro uživatele Maců. Klávesnice plné velikosti je vyrobena z vysoce kvalitního černého kovu, který má čistý, moderní vzhled a obsahuje klávesy Cherry MX Low Profile.



Designově je klávesnice MacTigr tenká, více než průměrná mechanická klávesnice. Měří na výšku něco málo přes 27 mm, takže je klasifikována jako nízkoprofilová pro ty, kteří preferují tento typ, i když nejde o nejtenčí mechanickou klávesnici na trhu. Klávesy lze zmáčknout snadno a pokud jde o hluk, jedná se o mechanickou klávesnici, která je tišší. Rozhodně je stále znatelný zvuk psaní a má daleko k tiché klávesnici, ale je nepravděpodobné, že by zvuk obtěžoval někoho sedícího poblíž. K dispozici je celkem 105 kláves, včetně celé řady funkčních kláves, numerické klávesnice, šipek a dalších, takže je ideální pro ty, kteří hledají plnohodnotnou klávesnici.

K dispozici je vyhrazená klávesa spánku spolu s tlačítky pro ovládání médií, vyhrazenými klávesami pro úpravu jasu obrazovky a užitečnou klávesou pro nastavení hlasitosti. Ovladač hlasitosti je obzvláště příjemný, protože je na snadno přístupném místě na pravé straně klávesnice. MacTigr se připojuje k Macu přes USB-C a jsou zde také zabudované dva USB-C porty, takže můžete připojit příslušenství. MacTigr lze zakoupit na webové stránce společnosti Das Keyboard.