SEE byl jedním z prvních seriálů, které obsahovala služba Apple TV+ při spuštění v roce 2019. Nyní se seriál vrací se svou třetí a poslední sezónou a diváci budou moci sledovat první sezónu seriálu zdarma po omezenou dobu.



Jak oznámil oficiální účet na Twitteru, celá první sezóna seriálu je nyní k dispozici ke zhlédnutí zdarma na Apple TV+. To znamená, že kdokoli může sledovat prvních osm epizod seriálu, i když nejste předplatitelem Apple TV+. Samozřejmě se jedná o časově omezenou nabídku. Podle Applu zůstane první série SEE dostupná zdarma do 29. srpna. Poté bude opět vyžadováno předplatné Apple TV+.

Tato nabídka je pokusem společnosti Apple přimět více lidí, aby sledovali seriál SEE před vydáním poslední sezóny. SEE vypráví příběh o budoucnosti, ve které lidstvo ztratilo schopnost vidět. Ve třetí sezóně uplynul téměř rok od chvíle, kdy Baba Voss porazil svého bratra Eda a odstěhoval se od rodiny, aby žil v lese. Nicméně Baba Voss se vrací do Paya bránit svůj kmen poté, co trivantští vědci vyvinou nové ničivé zbraně, které ohrožují budoucnost lidstva. V seriálu hrají Jason Momoa, Alfre Woodard, Hera Hilmar, Sylvia Hoeks, Christian Camargo, Archie Madekwe a Nesta Cooper.