Společnost Hyper představila několik nových vysoce výkonných doplňků určených pro zařízení Apple, včetně 245W nabíječky HyperJuice GaN Desktop Charger a powerbanky HyperJuice 245W USB-C Battery Pack.



Příslušenství je možné zakoupit ode dneška po úspěšné kampani na Kickstarteru. Hyper říká, že její nabíječka HyperJuice 245W GaN je nejmenší na světě. Obsahuje čtyři 100W napájecí porty USB-C pro nabíjení více zařízení najednou. Až čtyři MacBooky při výkonu 60W lze nabíjet najednou nebo dva MacBooky při výkonu 100W lze nabíjet spolu s příslušenstvím, jako je iPad Pro a iPhone. 245W energie je rozdělena mezi čtyři nabíjecí porty v závislosti na tom, co je zapojeno, a pro ty, kteří dávají přednost nabíjení na cestách, je tu také powerbanka HyperJuice 245W USB-C Battery Pack.

Powerbanka HyperJuice 245W USB-C Battery Pack je bezpečná pro letecké linky a nabízí kapacitu 27000mAh a dva 100W USB-C porty a dva 65W USB-C porty pro nabíjení až čtyř zařízení najednou. K dispozici je vestavěný OLED displej, který poskytuje informace o zbývající kapacitě a nabíjecím výkonu každého portu, a navíc obsahuje 100W vstup pro dobití baterie přibližně za hodinu. Oba produkty jsou k dispozici na webových stránkách Hyper.