Moment, známý svou řadou příslušenství pro zařízení Apple, dnes oznámil nové partnerství se společností Sara Dietschy a představil několik nových stojanů určených pro iPhone a iPad.



Dietschy pomáhal vytvářet produkty a snažil se vyvinout ty nejlepší možné doplňky. Stojany, které byly vydány na Kickstarteru pod novou značkou Dietschy’s LAB22, mají prvotřídní konstrukci, všestrannost a přizpůsobitelnost. Stojan Infinity Adjust Stand se připojuje k moderním iPadům pomocí magnetického spojení. Je vyroben z hliníku a má design s trojitým otočným čepem, který lze nastavit mezi 5 stupni a 90 stupni, aby vyhovoval různým potřebám pracovních postupů. ‌Má čtyři panty, které drží iPad ve stabilní poloze a lze jej otáčet mezi orientací na šířku a na výšku. Stojan je k dispozici ve dvou velikostech a je kompatibilní s 12,9palcovým iPadem Pro (třetí generace a novější), 11palcovým ‌iPadem Pro‌ a iPadem Air (čtvrtá a pátá generace).

K dispozici je také magnetický stojánek na telefon s duálním bezdrátovým nabíjením. Jak název napovídá, používá magnety k připevnění k ‌iPhonu‌, ale není to MagSafe, takže rychlosti nabíjení jsou u iPhonů omezeny na 7,5 W. Nabíjecí základna nabízí výkon 5W pro AirPods nebo sekundární ‌iPhone‌. Stejně jako u většiny magnetických stojanů lze ‌iPhone‌ umístit na šířku nebo na výšku a je vybaven nabíjecím konektorem USB-C. K dispozici je otočný čep pro nastavení úhlu pohledu od 5 stupňů do 45 stupňů a používá silné magnety, aby byl ‌iPhone‌ v bezpečí. Stojan je kompatibilní s iPhony s ‌MagSafe‌.

 

Společně se stojany pro iPhone a iPad navrhla společnost LAB22 také odpovídající stojan na sluchátka. Stojan na sluchátka je vyroben z hliníku a je navržen tak, aby držel většinu modelů sluchátek přes uši, jako jsou AirPods Max. Všechny tři stojany lze ode dneška předobjednat z Kickstarteru.