Apple Vision Pro má být uveden na trh ve Spojených státech počátkem příštího roku a Apple diskutuje o Spojeném království a Kanadě jako o dvou z prvních zemí, kde bude možné si headset do konce roku 2024 zakoupit, ačkoli konečné rozhodnutí učiněno nebylo.



Ve své nejnovější zprávě Gurman říká, že Apple brzy poté vydá Vision Pro v Evropě a Asii, přičemž inženýři Applu pracují na vydání zařízení ve Francii, Německu, Austrálii, Číně, Hong Kongu, Japonsku a Koreji. Apple bude podle zprávy také prodávat Vision Pro prostřednictvím svého online obchodu v USA na začátku roku 2024, než se rozšíří do jiných zemí. Apple prý již připravuje vydání Vision Pro v USA, kde si zákazníci budou moci headset vyzkoušet. Zpočátku se očekává, že většina obchodů bude mít pouze jeden až dva kusy kvůli omezené nabídce a vysokým nákladům a očekává se, že Apple bude mít čelenky a světelné těsnění v několika různých velikostech.

Podle Gurmana Apple požádá zákazníky, aby si domluvili schůzku k nákupu Vision Pro, podobně jako při uvedení Apple Watch v roce 2015. Během schůzky zaměstnanci zajistí, aby jim zařízení vyhovovalo, a uživatelé budou předem požádáni o informace prostřednictvím online portálu, aby mohly být k dispozici správné čočky. Prodejci třetích stran nebudou moci prodávat Vision Pro minimálně do roku 2025, a to kvůli složité logistice dodavatelského řetězce a školení zaměstnanců, které se týkají manipulace se zařízením a poradenství zákazníkům.