Basic Apple Guy sdílel nové tapety macOS Tiger Redux. Tyto jednoduché a krásné tapety přicházejí ve třech variantách a byly vytvořeny podle tapety Apple Aqua z roku 2005 z Mac OS X 10.4.



Mezi tři nové tapety ze série Tiger Redux patří Aqua spolu s variantami „Summertime“ a „Twilight“. Zajímavé je, že je to již podruhé, co Basic Apple Guy vytvořil moderní verzi tapet Mac OS X Tiger. „Na začátku své kariéry jsem se naivně rozhodl vytvořit novou verzi slavné tapety Mac OS X Tiger – jasnější barvy, čisté linie a měkčí přechody. Nic velkého.
Konečným produktem byla pocta ikonické tapetě, která byla vydána koncem roku 2021. Tapeta zůstala nedotčená téměř dva roky, dokud jsem nepotřeboval něco pro nadcházející příspěvek. To mě přimělo k vytvoření několika nových variací této tapety, kterou jsem nyní s nadšením vydal pro iPad, Mac a iPhone. Tato trojice tapet obsahuje aktualizovanou verzi Aqua, jasnou letní verzi a krásnou variaci za soumraku, která mi připomíná prodloužené západy slunce, které máme v létě.“ Tapety v plném rozlišení si můžete stáhnout ve spodní části příspěvku Basic Apple Guy.