Pokud používáte fotoaparát Leica a také používáte populární aplikaci pro úpravu fotografií a videa Darkroom na iPhonu nebo iPadu, máme pro vás dobrou zprávu: Společnost Darkroom oznámila integraci s aplikací Leica FOTOS.



Integrace vytváří bezproblémový a bezdrátový přechod z kamery na Darkroom a nyní si také můžete vybrat ikonu aplikace. Dlouho jsme popisovali Darkroom jako jeden z nejjednodušších editorů fotografií. Jednou z nejlepších věcí na Darkroom je, že aplikace je extrémně intuitivní a snadno se používá, i když nejste profesionální fotograf. Pomocí Darkroom můžete upravit jas, kontrast, světla, stíny, teplotu barev a další detaily již pořízených fotografií.

Aplikace také umožňuje upravovat videa a dokonce i živé fotografie. Kromě toho zde najdete také editor křivek, možnosti vodoznaku, pokročilou podporu RAW fotografií a dokonce i integraci s aplikací Halide. Aplikace Leica FOTOS pro iPad a iPhone nyní také umožňuje bezproblémový proces úpravy fotografií. Fotografie pořízené fotoaparátem Leica lze snadno a bezdrátově přenést do knihovny fotografií vašeho zařízení a upravit pomocí výkonných nástrojů Darkroom.