iPhone 15 Pro a iPhone 15 Pro Max, které mají být představeny letos v září, budou k dispozici v jedinečné tmavě modré barvě, která má šedý tón, podle Unknownz21, zdroje, který poskytl několik přesných podrobností v minulosti.



Barva je podobná modré, kterou Apple použil pro modely iPhone 12 Pro, ale zdá se, že je tmavší a více šedá, aby lépe doplňovala titanový povrch. Společnost MacRumors vytvořila sérii obrázků, které ukazují očekávaný modrý odstín.

Očekává se, že modrá bude doprovázet stříbrnou, vesmírně šedou/vesmírně černou a titanově šedou, přičemž druhá barva bude světlejší stříbrnošedá než odstín vesmírně šedá/vesmírně černá. Viděli jsme několik zpráv o tmavě červené barvě pro modely ‌iPhone 15 Pro‌, ale Unknownz21 nezaznamenal známky toho, že by byla tato informace pravdivá. Modrá barva však byla použita na prototypech zařízení ‌iPhone 15 Pro‌, což naznačuje, že by mohla být konečnou barvou, na které Apple pracuje.

Existuje šance, že Apple používá modrou k testování PVD povlaku na novém titanovém materiálu a přejde na jinou barvu‌, ale modrá použitá pro prototyp pravděpodobně naznačuje, že je to jedna z variant.

Pokud jde o design, modely vyšší třídy‌ budou vypadat podobně jako iPhone 14 Pro a iPhone 14 Pro Max, ale s některými drobnými designovými úpravami. Očekávají se štíhlejší rámečky kolem displeje a přepínač ztlumení nahradí multifunkční tlačítko. Místo Lightning portu bude port USB-C a tlačítka hlasitosti a napájení by mohla být na trochu jiných místech.