Aplikací pro iOS a macOS je v App Store spoustu, proto není snadné si mezi nimi vybrat. V dnešním článku se podíváme na výběr těch nejlepších aplikací pro, Mac, iPhone a iPad za tento týden.



Slumra – AI Baby monitor

Aplikace Slumra vám pomůže proměnit jakékoli 2 iPhony na dětskou chůvičku. Dělá to připojením dvou telefonů přes místní síť a aplikace v podstatě běží na pozadí. Pomocí strojového učení dokáže rozpoznat, kdy vaše dítě začne plakat, a okamžitě vám pošle upozornění. Aplikace by neměla nahradit plnohodnotnou chůvičku, ale vypadá to jako vynikající řešení v nouzi — návštěva přátel/rodiny atd. Navíc veškeré relace probíhají na zařízení, takže aplikace je zcela soukromá. Stáhnout si ji můžete z App Store.

DoCast: Cast to Chromecast TV

DoCast je aplikace, která vám umožňuje bezproblémově zrcadlit obrazovku z vašeho iPhonu nebo iPadu do vašeho televizoru. Dělá to pomocí technologie Chromecast, takže je to perfektní, pokud náhodou máte Google TV nebo samostatné zařízení Chromecast, které nepodporuje AirPlay. Podporuje také streamování videa z vašeho zařízení. Nyní je aplikace ke stažení zdarma, ale omezuje vás na to, jak dlouho můžete zrcadlit obrazovku. Pro neomezené používání si budete muset zaplatit předplatné. Aplikaci si můžete stáhnout z App Store.

FlipClocker – Simple FlipClock

FlipClocker je malá zábavná aplikace, která vám umožní proměnit váš iPhone, iPad nebo Mac na analogové hodiny. Dokáže zobrazit čas a datum na celé obrazovce, v režimu na výšku nebo na šířku. Získáte také tmavé a světlé režimy, různé režimy hodin a animace a více než 30 různých typů stylů, písem, vzhledů a pozadí, ze kterých si můžete vybrat. Je zdarma ke stažení, ale některé funkce vyžadují předplatné. Přesto je to zábavný způsob, jak znovu použít staré nebo nepoužívané zařízení Apple, na které již nelze nainstalovat nový systém s režimem StandBy. Aplikaci si můžete stáhnout z App Store.

Little Big Workshop

V Little Big Workshop se v podstatě stanete šéfem, kde provozujete tuto kouzelnou továrnu, kde můžete vyrobit doslova cokoliv, na co si vzpomenete, a poté to prodat. Organizujete továrnu, řídíte své pracovníky, odemykáte a upgradujete stroje a navrhujete efektivní výrobní linky. Hra má režim den/noc a obsahuje spoustu funkcí, které si můžete vyzkoušet. Hru si můžete stáhnout z App Store.

Word Train

Word Train je hra, jejímž cílem je otestovat vaše znalosti slovní zásoby a strategické dovednosti. Každý den dostanete počáteční a koncové písmeno, z nichž každý je umístěn na herním plánu několik polí od sebe. Musíte vytvořit „vláček“ slov začínající počátečním písmenem a končící koncovým písmenem. Můžete použít všechna písmena, ale bonusové body získáte pokaždé, když použijete písmena pro daný den. Aplikaci si můžete stáhnout z App Store.

Zdroj: idownloadblog.com