Pokud jste si mysleli, že Apple Vision Pro je příliš drahý, počkejte, až si přečtete dnešní článek. Caviar, společnost zabývající se luxusními šperky, představila svou verzi Vision Pro vyrobenou z 18karátového zlata.



Caviar je stejná společnost, která dříve představila pozlacené verze jiných produktů Apple, včetně několika generací iPhonu, AirPods Max a mnoha dalších. Je to tradice, která trvá roky a pokračuje s Vision Pro. Caviar vzal Vision Pro a pokryl ho 18karátovým zlatem všude kolem. Čelenka zařízení je vyrobená z legendární kůže Connolly – dodavatele pro Royal Court a Rolls-Royce. „Měkká a odolná, je považována za jednu z nejlepších na světě a zajišťuje majiteli maximální pohodlí,“ uvádí Caviar.

Caviar říká, že jeho Apple Vision Pro CVR je víc než jen pozlacená verze. Design čerpá inspiraci od brýlí Toma Forda a lyžařských masek Gucci, aby Vision Pro postavil nejen do popředí technologie, ale také na vrchol módy. Ale je toho mnohem víc. Pokud nejste fanouškem funkce EyeSight, která zobrazuje vykreslení vašich očí na displeji směřujícím ven pro vaše okolí, Caviar váš problém vyřeší. Jeho verze Vision Pro nabízí odklápěcí štít, samozřejmě vyrobený z 18karátového zlata, který skryje tento externí displej. Caviar očekává uvedení své pozlacené verze někdy na podzim roku 2024. Společnost plánuje zpřístupnit 24 kusů za přibližnou cenu 39 900 USD.